همچنین میتوانید یک یا دو قاشق چایخوری از سرکه سیب را به یک فنجان آب اضافه کرده و دو بار طی روز آن را بنوشید.
گفتیم که علاوه بر درمان های پزشکی و دارویی می توان از مواد طبیعی مانند یخ، نمک، آبلیمو و… استفاده کرد. این درمان ها با عنوان درمان تبخال خانگی شناخته می شوند که در موارد زیادی هم مفید هستند. امیدواریم این مطلب برای درمان تبخال به شما کمک کند…
برای پایین آوردن تب بزرگسالان و کودکان بدون دارو روشهای مختلفی وجود دارد که در ادامه هر یک از آنها را مورد بحث قرار میدهیم.
با صبر و حوصله میتوان با این تبخالها مبارزه کرد و فواصل میان هر بار عودکردن ویروس آن را کاهش داد. امیدواریم توانسته باشیم به شما کمک کنیم.
حتی اگر ویروس به شکل غیرفعال در بدن بیمار وجود داشته باشد، محرکهایی وجود دارند که باعث فعالشدن آنها در دورههایی خاص میشوند. این محرکها عبارتند از:
بنابراین نمیتوان گفت که این بیماری خطرناک است اما ابتلا به آن شما را مستعد ابتلا به سایر بیماریهای مقاربتی میکند و از طرفی چندان خوشایند نیست که در هر بار عود آن درد را بچشید.
سایر عفونتهای منتقلهی آمیزشی؛ ابتلا به زخمهای دستگاه تناسلی خطر انتقال سایر عفونتهای جنسی از جمله ایدز را افزایش میدهد.
آسیکلوویر مهمترین داروی درمان تبخال می باشد که برای درمان تبخال درمان تب خال روی صورت و زونا استفاده میشود. برای مصرف این پماد ابتدا محل تبخال را شسته و خشک کرده سپس مقدار کمی از پماد آسیکلوویر را بر روی موضع تبخال گذاشته به نحوی که تمامی آن را بپوشاند. این کار را هر سه ساعت یکبار انجام دهید.
سرکه سیب قادر است با قابلیت ضدعفونیکننده و ضدالتهاب خود به کاهش شدت شیوع تبخال کمک کند.
این مواد غذایی در ترکیبات خود مقادیری لیسین نیز دارند که برای سرکوب ویروس تبخال مفید است.
در برخیاز اوقات، تبخال روی انگشتان دست و پای فرد نیز ظاهر میشود که این امر در کارکنان دندانپزشکی شایعتر است.
به طور کلی دو نوع ویروس تبخال وجود دارد که اغلب تبخال ها به واسطه نوع یک ایجاد می شوند. نوع یک از طریق بازتولید خود باعث آسیب به پوست شده و تبخالی که ایجاد می شود تا یک هفته روی پوست میماند.
از آنجایی که ویروس هرپس سیمپلکس تا آخر عمر در بدن فرد آلوده باقی میماند و بیماری درمان ندارد، باید با راههای انتقال و درمان این بیماری آشنا شوید. برای آشنایی بیشتر با این بیماری میتوانید این مطلب را در دکترتو بخوانید.
در صورتیکه با این علامت مواجه شدید باید به ماما و یا دکتر زنان مراجعه کنید. اگر به تبخال تناسلی مبتلا باید، بارداری شما نیز نیازمند اقدامات احتیاطی خاصی است. تبخال تناسلی در مردان